Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Erasmus+ Staff Week 2024 at Lithuania Business College

Команда ІТ СТЕП Університету нещодавно повернулася з Erasmus+ Staff Week, що відбувався в Lithuania Business College в місті Клайпеда (Литва),та вже готові ділитися своїми емоціями від поїздки, а також розповісти про чимало нових здобутків на теренах міжнародного співробітництва.

Програма International Staff Week складалася з освітніх інтерактивних тренінгів та наукових семінарів, а учасники також мали нагоду відвідати науковий симпозіум й ознайомитися із актуальними питаннями у сфері ІТ, менеджменту, туризму та ін.

Найважливішою ціллю таких міжнародних подій є знайомство і пошук однодумців – тих, хто знає, як перетворити ідею в реальність і знайти точки дотику для розвитку освіти. Тому відповідальною місією представників кожної країни є представлення власного університету та пріоритетних напрямків діяльності. Серед учасників міжнародного тижня у Литовському бізнес-коледжі були представники з Туреччини, Латвії, України, Іспанії, Маврикію, Албанії та Німеччини. І кожен з них ділився найновішими напрацюваннями на семінарах, майстер-класах, лекціях та тренінгах.

Викладачі нашого університету Антоніна Палецька-Юкало та Ірина Когут провели лекцію та тренінг на тему "Soft Skills in education: development and assessment" для учасників Erasmus+ Staff Week 2024. Також, в рамках програми міжнародного тижня академічних обмінів Антоніна та Ірина провели лекції та тренінги про комунікативні техніки на тему "Team communication & Tuckman's model" та "Communication Pyramid: Why we hear what we want" для студентів Литовського бізнес-коледжу.

Незамінна наукова складова таких заходів задля популяризації науки та пошуку наукових партнерів - науковий симпозіум. На Erasmus+ Staff Week 2024 ми мали можливість представити результати наукової діяльності нашого університету: Тарас Рак презентував тему "Project approach in educational programs of IT STEP University", а Лариса Слобода – "Prospects and challenges of the Fintech industry in the EU and Ukraine". Зацікавленість у темах, які представляв наш університет, має довготривалий ефект, адже ми знайшли фахівців, зацікавлених у співпраці та спільному вдосконаленню освітніх й наукових ідей. Недарма кажуть, що ідея оживає тоді, коли її озвучують!

І, звичайно, головний аспект, без якого нічого б не відбулося - ЛЮДИ! Усі учасники Erasmus+ Staff Week 2024! Завдяки Вам все здавалося можливим й ідеї виникали самі: як поєднати зовсім різні напрямки в освіті та науці, як уможливити співпрацю між країнами у різних куточках світу, як реалізувати нові напрямки, нові проекти, нові методики і ще багато-багато цікавого, над чим працюємо разом зараз.

Дякуємо Lithuania Business College за прекрасну організацію програми міжнародного тижня академічних обмінів, за теплий прийом, за екскурсії, за супровід у всіх питаннях, за професіоналізм та тепло, якими нас зустріли.

P.S.: А завдяки цьому академічному обміну обіцяємо вам багато приємних анонсів від нашого Університету саме стосовно міжнародної складової, тож stay tuned:)