Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Hackathon IT СТЕП Університет x UBOS x ТОВ «Кормотех»

Hackathon IT СТЕП Університет x UBOS x ТОВ «Кормотех» успішно проведено!

В стінах Університету спільно з компаніями UBOS та ТОВ “Кормотех” ми провели хакатон на тему: “Переклад документів та описів із збереженням форматування”, використовуючи платформу UBOS. 

Хакатон - це надзвичайна можливість для розумних, амбітних та мотивованих студентів показати свою креативність та вміння втілити задумане в реальність.

Партнери надали студентам тему та проблеми, які потрібно вирішити, а вони у свою чергу командно працювали для їхнього вирішення.

До кожної з команд також було долучено ментора, який підтримував, скеровував студентів та відповідав на їхні запитання.

Хочемо привітати команду переможців Хакатону - «Інтерни»!  Особливо приємним є те, що усі студенти в команді - першокурсники! А це - найкращий приклад хорошої бази знань, які здобувають наші студенти під час свого навчання.

Дякуємо також нашим партнерам UBOS та ТОВ "Кормотех", а також всім учасникам Хакатону!