Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Студенти ІТ СТЕП Університету подорожують Європою

Наші студенти вирушили в неймовірну подорож Європою! Наші студенти та HR - ментори університету відвідали дивовижні міста:

📍 Прага (Чехія)

📍 Страсбург (Франція)

📍 Мілан, Комо, Ріміні, Венеція (Італія)

Ця подорож дала можливість нашій команді не лише насолодитися архітектурою та історичними пам'ятками, але й заглибитися в культуру та традиції кожного міста. Важливо відзначити, що такі поїздки допомагають нашим студентам і учням ще більше зблизитися, розвинути командний дух і навички міжособистісного спілкування.

Ми впевнені, що досвід, отриманий під час цієї поїздки, стане безцінним для їхнього особистісного та професійного розвитку. Величезна подяка всім, хто приєднався до нас у цій пригоді!

Та звісно не можемо не подякувати нашим Збройним Силам України за можливість подорожувати!

До нових подорожей та відкриттів!