Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

MIND GAME

23 травня в стінах ІТ СТЕП Університету відбулася традиційна щорічна гра MIND GAME👏

6 команд з ELEKS Inside, Sigma Software Group, SoftServe Ukraine, UBOS, Lviv ІТ Cluster та ІТ СТЕП Університету змагалися за кубок переможця, демонструючи свою кмітливість та командний дух🙃

Цьогорічна тема «Успішні українці»🇺🇦 кинула виклик гравцям, адже їм довелося перевірити свої знання історії, науки та культури. Учасники з ентузіазмом відповідали на складні питання, підтримували один одного та насолоджувалися процесом гри.

Переможцем цьогорічної MIND GAME стала команда „Fika” Sigma Software🥳 Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам за незабутню гру!

До зустрічі на наступній грі MIND GAME на базі Sigma Software!