Комп'ютерна Академія {global_step_name} - повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ми навчаємо з 1999 року. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.

Ви використовуєте застарілий браузер!

Ваш браузер Internet Explorer, на жаль, є застарілим. Ця версія браузеру не підтримує багато сучасних технологій, тому деякі функції сайту можуть працювати з помилками. Рекомендуємо переглядати сайт за допомогою актуальних версій браузерів Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Презентація школи Soft Skills

У інноваційному світі технічні знання – це ще не все. Щоб стати справжнім професіоналом, важливо розвивати також і Soft skills!

Саме тому Антоніна Палецька-Юкало, керівниця школи Soft Skills в ІТ СТЕП Університеті, провела захоплюючу презентацію про важливість цих навичок для успішної кар’єри та поділилася власними інсайтами. Вона розповіла про підходи до розвитку soft skills, які ми впроваджуємо, і поділилася досвідом, як наші студенти можуть вдосконалити свої навички для успішної кар'єри в майбутньому.

То що ж у собі поєднує Школа Soft Skills?

Школа Soft Skills — це можливість для студентів розвинути критично важливі навички, які допоможуть їм бути конкурентоспроможними на ринку праці. Програма охоплює широкий спектр тренінгів та майстер-класів, спрямованих на вдосконалення комунікаційних навичок, емоційного інтелекту, вміння вирішувати конфлікти та багато іншого.